Portfolio

project
project
project
project
project
project

Over mij

Tarieven


Radio commercial

Lokaal: €50,-
Regionaal: €100,-
Landelijk: €250,-

TV commercial

Lokaal: €100,-
Regionaal: €200,-
Landelijk: €500,-

Corporate / Bedrijfsfilm etc.

0-250 woorden €250,-
250-500 woorden €350,-
500-1000 woorden €450,-

Prijzen 2015 zijn incl. 1x gebruik voor 1 jaar
(internet onbeperkt), excl. 21% BTW,
en gelden bij opname in eigen studio.Wat. Veelgevraagde, veelzijdige voice-over. Met een eigen studio. Voor alle soorten producties. Breed inzetbaar, helemaal naar uw wens en indien nodig dezelfde dag aangeleverd. Ook voor spoedopdrachten bent u dus bij mij aan het juiste adres. Via Skype kunt u bij de opnames aanwezig zijn.

Hoe. Een goed verhaal vertellen live of met mijn stem is mijn passie. Uw tekst op de juiste toon en overtuigend vertellen, dat is wat ik wil. Of het nou om een stoere radio-commercial gaat, een zakelijke bedrijfsvideo of een vriendelijke TV-campagne. Het resultaat moet altijd kloppend en professioneel zijn. Ik zorg ervoor dat uw verhaal er uit springt en overtuigend overkomt met de juiste toon.

Waar. Vanuit mijn studio (met o.a. Neumann U87, Avalon 737 en ProTools11) lever ik binnen 24 uur teksten ingesproken aan, maar ben ik ook altijd beschikbaar voor opname op locatie.

Enkele van mijn klanten

#letsmeet

Voor meer informatie of een offerte, neem dan contact met me op.
Telefoon: 06 - 48 795 789

x

One Direction - Four

De boyband One Direction is de grootste en meest verdienende band wereldwijd. Zij brachten hun 4e studio album uit, en deden een klein bezoek aan Nederland.

Voor RTL Late Night sprak ik een billboard in en voor het nieuwe album mocht ik de commercial inspreken.

 • Recording studio: Studio IVO
 • Client: SonyMusic
x

BOVAG - Garagetaal

We rijden graag in auto's, en vinden ze ook erg mooi, totdat ze het niet meer doen. Dan brengen we ze naar de garage in de hoop dat zij het oplossen. Vaak wordt er dan wel uitgelegd wat er aan de hand is, maar echt begrijpen doen we vaak niet.

De BOVAG probeert hier op in te spelen door met een serie animatie films te komen, waarin ze de verschillende onderdelen van de auto proberen uit te leggen.

 • Recording studio: C72
 • Client: BOVAG
x

Mark Ronson - Uptown Special

Mark Ronson werd groot door zijn productiewerk voor Amy Winehouse. Hits als 'Valerie' en 'Rehab' kunnen we allemaal mee zingen. Naast zijn productie werk brengt hij ook graag onder eigen naam muziek uit.

Voor zijn nieuwe album Uptown Special produceerde Studio IVO de Youtube commercial, en sprak ik de voice-over in.

 • Recording studio: Studio IVO
 • Client: SonyMusic
x

UMC - animatie serie

Voor een grote organisatie als het UMC is communicatie een van de belangrijkste kernwaarden. Zodra er nieuwe regels / protocollen gehanteerd worden, moet dit goed en duidelijk gecommuniceerd worden. Hiervoor werd een reeks animatie films geproduceerd om nieuwe protocollen toe te lichten en uit te leggen.

Voor deze animatiereeks mocht ik de voice-over inspreken.

 • Recording studio: Studio IVO
 • Client: UMC
x

Z@ppelin - De Wereld Is Mooi promo

Elke ochtend kunnen kinderen kijken naar Z@pp of Z@ppelin. Z@pp voor de grotere kinderen en Z@ppelin van de kleinere. Binnen deze uitzendingen proberen de omroepen promotie te maken voor online omgevingen waar nog meer kinderplezier gevonden kan worden.

Ik mocht de voice-over inspreken voor de promo van De wereld is mooi.

 • Recording studio: AVROTROS
 • Client: AVROTROS
x

One.com - webhosting promo

One.com is één van de vele aanbieders van zogeheten "cloud storage". Je bestanden staan niet meer lokaal op de computer, maar sla je via internet op, bij één van hun servers. Op deze manier kun je altijd en overal je bestanden benaderen, waar dan ook, en heb je altijd een veilige back-up.

One.com vroeg mij de stem te zijn van een serie animatie films waarin ze hun productie promoten.

 • Recording studio: C72
 • Client: One.com